Wat we doen

Sieraden

Bij Atelier Verschoor vindt u een prachtige collectie trouwringen, welke ontworpen en vervaardigd worden in eigen atelier. Misschien heeft u zelf een idee van uw perfecte trouwring of wilt u een sieraad van een dierbare in uw ring verwerken, ook dat is mogelijk. Samen ontwerpen we de trouwringen die bij u passen.

Reparaties & Restauraties

Niet alleen nieuwe ontwerpen, maar ook voor reparaties van uw sieraden, het verkleinen/vergroten van uw ring bent u welkom bij Atelier Verschoor.
Vaak heeft een sieraad een emotionele waarde en is het daarom wenselijk om een sieraad weer in oude stijl te restaureren.
Dankzij mijn jarenlange ervaring krijgt u een eerlijk advies over de mogelijkheden van uw sieraad. Alle reparaties gebeuren in eigen atelier. Zo kunt u zorgeloos uw sieraad weer jarenlang dragen.

Relatiegeschenken

Wilt u een dierbare of een collega in het zonnetje zetten met een persoonlijk cadeau, dan bent u bij Atelier Verschoor aan het juiste adres. Met uw eigen idee├źn in combinatie met mijn creativiteit komen we tot een passend ontwerp.